×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: اثر فرآوري شيميايي دانه ي جو با هيدروكسيد سديم بر ويژگيهاي تجزيه پذيري و توليد نيتروژن ميكروبي در شرايط برون تني
پدیدآورندگان : سعيد فدايي (پديدآور)
محسن دانش مسگران (پديدآور)
سيد عليرضا وكيلي (پديدآور)
عبدالمنصور طهماسبي (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

توصیفگر :
وضعیت نشر : اولين همايش سراسري كشاورزي و منابع طبيعي پايدار
خلاصه : هدف از انجام اين مطالعه، بررسي اثر فرآوري دانه جو با هيدروكسيد سديم بر ميزان تجزيه پذيري و همچنين توليد نيتروژن ميكروبي در شرايط برون تني بود. تيمارهاي آزمايشي شامل دانه جوو فرآوري نشده (شاهد) و دانه جو فرآوري شده با هيدروكسيدسديم (35 گرم + 220 ميلي ليتر آب به ازاي كيلوگرم ماده خشك دانه جو) به مدت 30 روز بودند. براي تخمين فراسنجه ها از روش برون تني توليد گاز استفاده گرديد. حجم گاز، تجزيه پذيري حقيقي و ميزان توليد نيتروژن ميكروبي در زمان t1/2 براي هر تيمار اندازه گيري شد. نتايج روش برون تني نشان داد كه فرآوري كردن دانه جو با هيدروكسيد سديم ميزان تجزيه پذيري ظاهري را در مقايسه با تيمار شاهد افزايش مي دهد (به ترتيب 33/163 و 160 ميلي گرم) اما داراي اثر معني داري نبود. همچنين ميزان تجزيه پذيري حقيقي نيز با فرآوري كردن دانه جو افزايش يافت. ميزان توليد نيتروژن ميكروبي در تيمار فرآوري شده نسبت به تيمار شاهد به طور نامعني داري كاهش يافت (P{0/05). به طور كلي نتايج اين مطالعه نشان داد كه فرآوري دانه جو با هيدروكسيد سديم تأثير معني داري بر ميزان تجزيه پذيري ظاهري و حقيقي و همچنين ميزان توليد نيتروژن ميكروبي ندارد.
شناسه : oai:civilica.com/Paper-NACONF01-NACONF01_0502.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1393/3/25
تاریخ تغییر رکورد : 1397/10/13
قیمت شيء دیجیتال : دارای قیمت


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.