×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: مروري بر تاثير عوامل مختلف بر كاهش نيترات آب به روش نانوفيلتراسيون
پدیدآورندگان : حسين عسگري (پديدآور)
نادر مختاريان (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

توصیفگر :
وضعیت نشر : همايش ملي فناوري هاي نوين در مهندسي شيمي
خلاصه : يون نيترات NO-3 يكي از يونهاي معدني است كه در نتيجه اكسيداسيون نيتروژن عنصري حاصل مي شود و يكي از تركيبات بسيار ضروري براي سنتز پروتيين در گياهان است كه نقش مهمي در چرخه نيتروژن دارد. نيترات از طريق اكسيداسيون طبيعي توليد و بنابراين در تمام محيط زيست يافت ميشود. با توجه به منابع مختلف آلودگي آب به نيترات و اثر آن بر سلامتي موجودات و از جمله انسان ، سازمان جهاني بهداشت با توجه به خطرات ناشي از حضور نيترات در آب آشاميدني، حداكثر غلظت مجاز نيترات در آب آشاميدني را 50 ميليگرم بر ليتر بر حسب نيترات اعلام نموده است و لازم است به طرق مختلف غلظت آن را كاهش داد تا حداقل استانداردهاي لازم را داشته باشد. نانوفيلتراسيون يكي از اين روش هاست كه در اين مقاله پژوهشهاي انجام شده با بررسي اثر عوامل فشار، غلظت، pH ،حضور يونهاي ديگر در خوراك و نوع و جنس غشاء در حذف يونهاي نيترات از آبهاي آلوده با كمك فرآيند نانوفيلتراسيون مرور و بررسي مي گردد.
شناسه : oai:civilica.com/Paper-NTICE01-NTICE01_040.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1396/7/29
تاریخ تغییر رکورد : 1396/9/11
قیمت شيء دیجیتال : فاقد شيء دیجیتالی


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.