×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: تعيين ارزش غذايي برگ توت محلي شهرستان زابل در پرورش كرم ابريشم
پدیدآورندگان : زهرا فيروز كوهي (پديدآور)
بهجت خسروي (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

توصیفگر :
وضعیت نشر : اولين همايش سراسري كشاورزي و منابع طبيعي پايدار
خلاصه : ميزان عناصر برگ مصرفي از عوامل مهم تاثيرگذار بر عملكرد آميخته هاي تجاري كرم ابريشم است. زيرا گونه هاي گياهي ارزش غذايي متفاوتي دارند. همچنين، آگاهي از تركيبات شيميايي گياهان مورد استفاده در تغذيه كرم مي تواند، راه حلي براي شناخت كمبود هاي احتمالي براي برخي از مغذي در خوراك كرم ابريشم باشد. اين تحقيق به منظور بررسي برگ توت و شناسايي عناصر و تركيبات شيميايي آن براي استفاده كرم ابريشم در آزمايشگاه مركز تحقيقات شهرستان گنبد كاووس انجام شد كه نتيجه اين مطالعات نشان داده است كه تغذيه از برگ توت كه داراي پروتئين خام بالا و كم فيبر است منجر به قابليت هضم ظاهري بالا در ارزش غذايي كرم ابريشم است. همچنين با توجه به مقدار عناصر غذايي مناسب در برگ توت مي توان از اين برگ با مخلوط مناسبي از تركيبات غذايي ديگر يك تغذيه مناسب براي بسياري از گونه هاي مختلف كرم ابريشم براي پرورش مورد استفاده قرار داد و با توجه به اينكه مقدار پروتئين برگ توت حدود 18 تا 25 درصد بر اساس ماده خشك است لذا منبع مناسبي براي تامين پروتئين مناسب براي پرورش كرم ابريشم مي تواند مورد استفاده قرار گيرد.
شناسه : oai:civilica.com/Paper-NACONF01-NACONF01_0503.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1393/3/25
تاریخ تغییر رکورد : 1397/10/13
قیمت شيء دیجیتال : دارای قیمت


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.