×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: Food safety
پدیدآورندگان : Victoria Sherrow (پديدآور)
نوع : متن
جنس :
صاحب محتوا :

دانشگاه شهید بهشتی (ره)

توصیفگر : Food industry and trade
Safety measures
Food
وضعیت نشر : New York : Chelsea House ، 2007
مشخصات فیزیکی : Includes bibliographical references and index ; 24 cm168 p. : ; ill
فهرست مطالب : A safe food supply? -- Using pesticides and other chemicals in food production poses health risks for consumers -- Using approved chemicals is safe and offers important benefits -- Geneticlaly modified foods can be dangerous for consumers and the environment -- Genetically modified foods are safe for consumers and have other advantages -- The regulatory process does not protect consumers from the hazards of meat and poultry production -- Modern production methods and regulatory procedures provide consumers with quality meats -- More debates
یادداشت :
Victoria Sherrow.
شناسه : oai:library.sbu.ac.ir:book_356011
تاریخ ایجاد رکورد : 1397/1/7
قیمت شيء دیجیتال : فاقد شيء دیجیتالی


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.