×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: مطالعه اثر غلظتهاي مختلف آگار بر كالوسزايي و رويانزايي از كشت بساك ارقام مختلف خيار
پدیدآورندگان : سامره نجفي (پديدآور)
محمدرضا عبداللهي (پديدآور)
حسن ساري خاني (پديدآور)
سيدسعيد موسوي (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

وضعیت نشر : اولين كنگره بين المللي و سيزدهمين كنگره ژنتيك ايران
خلاصه : در اين پژوهش، غلظتهاي مختلف آگار در طي كشت بساك و القاء كالوس و رويان گامتي 4 رقم خيار در محيط كشتMS مورد بررسي قرار گرفت. آزمايش به صورت فاكتوريل در قالب طرح كاملاً تصادفي استفاده گرديد گه ارقام خيار در 4 سطح (بتاآلفا، باسمنج اصفهاني و كركي) به عنوان عامل اول و غلظت آگار در 4 سطح0,3/35,6/7,13/4گرم در ليتر) به عنوان عامل دوم در نظر گرفته شدند. نتايج نشان داد كه اختلاف معنيدار آماري بين غلظتهاي مختلف آگار از نظر ميزان كالوسزايي و رويانزايي گامتي در كشت بساك 4 رقم خيار وجود دارد، به طوريكه بيشترين درصد كالوسزايي در غلظت6/7,13/4گرم در ليتر آگار در رقم باسمنج، بيشترين درصد كالوسهاي رويانزا در غلظت6/7گرم در ليتر آگار در رقم اصفهاني و بيشترين ميانگين تعداد رويان به ازاي هر بساك در غلظت 6/7گرم در ليتر در رقم كركي مشاهده شد
شناسه : oai:civilica.com/Paper-CIGS13-CIGS13_0452.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1393/11/7
تاریخ تغییر رکورد : 1395/9/21
قیمت شيء دیجیتال : دارای قیمت


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.