×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: بررسي پايداري وكارآيي حرارتي آنتي اكسيدان عصاره برگ سبز چاي
پدیدآورندگان : زهرا پورفلاح (پديدآور)
مرضيه ندافي (پديدآور)
منيره نهارداني (پديدآور)
مرتضي محمدي (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

توصیفگر :
وضعیت نشر : بيستمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي
خلاصه : پلي فنلهاي موجود در عصاره برگ سبز چاي گروهي از آنتي اكسيدانهاي طبيعي هستند دراين تحقيق استخراج عصاره آنتياكسيداني برگ سبز چاي به وسيله اب انجام گرفت و به دنبال آن عصاره خالص سازي خشك و پودر گرديد سپس مقاومت حرارتي آنتي اكسيدان برگ گياه چاي در مقايسه با آنتي اكسيدان BHT به روش رنسميت دردماهاي 110 و 130 و150 درجه سانتي گراد مورد مطالعه قرارگرفت اندازه گيري عدد پراكسيد به روش تيوسولفات طي عمليات حرارتي در 180 درجه سانتي گراد صورت گرفت نمودار تغييرات دوره القاي نمونه روغن در حضور آنتي اكسيدان هاي مختلف در مقابل درجه حرارت ترسيم ودو كميت ضريب استاندارد و دوره القا در20 درجه سانتي گراد t20 از روي منحني برازشي حاصل محاسبه شدند از تقسيم t20 انتي اكسيدانهاي مختلف برt20 نمونه شاهد كميتي تحت عنوان فاكتور حمايتي در 20 درجه Pf20 به دست آمد. دو كميت ضريب استاندارد و Pf20 به ترتيب براي نشان دادن خصوصيات حملي و قدرت انتي اكسيداني آنتي اكسيدانهاي مختلف تبيين شدند.
شناسه : oai:civilica.com/Paper-NCFOODI20-NCFOODI20_136.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1391/3/27
تاریخ تغییر رکورد : 1395/6/28
قیمت شيء دیجیتال : دارای قیمت


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.